Romana English

Termeni si Conditii / Pagina 2


Pentru sezonul de vârf (Ziua Îndrăgostiților și 8 Martie), vă rugăm să ne trimiteți modificările cu cel puțin 3 zile înainte.

Compania își rezervă dreptul de a-și alege clienții și de a anula o comandă, urmând ca persoana în cauză să fie anunțată cu cel puțin 2 ore înainte de livrare.

 

LIVRARE:

Vezi pagina de LIVRARE  pentru termenii și condițiile complete.

 

DISPONIBILITATEA FLORILOR SI INLOCUIREA LOR

După cum probabil știți, disponibilitatea florilor diferă de la un sezon la altul. Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră am diferențiat buchetele afișate pe site după cum urmează: de sezon/ anotimp, buchete cu flori bianuale (florile sunt disponibile 6 luni/ pe an) și buchete anuale (florile sunt disponibile pe tot parcursul anului).

Toate produsele sunt în funcție de disponibilitatea  și de acceptarea comenzii. În cazul unor dificultăți de aprovizionare sau în cazul în care florile primite de la producătorii noștri, nu îndeplinesc standardele noastre  înalte de calitate, ne rezervăm dreptul de a înlocui orice produs necesar sau o parte din produs, cu unul  similar și echivalent  al acestuia (sau mai mare) ca valoare și calitate. În cazul în care este necesară înlocuirea de flori, vom încerca să vă contactam la datele furnizate de dumneavoastră.

PAGINA PRECEDENTA / URMATOAREA PAGINA