Romana English

Termeni si Conditii

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul Florărie cu gust sau atunci când solicitati ajutorul echipei noastre de a plasa o comandă, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții.

Dacă aveți orice întrebăre cu privire la termenii și conditiile noastre sau aveți orice comentarii sau feedback, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa: office@florariecugust.ro


 

POLITICA DE RETURNARE A FLORILOR

 Dacă nu sunteți mulțumit de produsul comandat de dumneavoastră, după ce este livrat, vă rugăm să contactati echipa noastră la datele de contact: LINK. Echipa va analiza informațiile furnizate de dumneavoastră. Dacă produsul comandat a fost avariat la primire si este dovedit, vom oferi o rambursare completă și o re-livrare a produsului la o dată convenabilă destinatarului.

Dacă, pentru orice motiv, suntem în imposibilitatea de a trimite produsul ales, sau elemente ale acestuia, vom lucra cu florari pentru a înlocui componentele afectate folosind alternativa cea mai potrivită pentru a asigura flori proaspete cu aceeasi culoare, stil, forma și dimensiune.
    
În cazul în care livrarea la destinatar nu este disponibilă, vom încerca să luăm legătura prin telefon, utilizând numărul de contact furnizat de dumneavoastră pentru a stabili relivrarea. În caz contrar, vom lăsa o carte de vizită cu instrucțiuni, pentru ca destinatarul să ne poata contacta pentru a stabili relivrarea. În cazul în care, în urma unei a doua încercări de livrare, suntem încă în imposibilitatea de a livra, suntem ,din pacate, în imposibilitatea de a oferi o rambursare sau gratuit re-livrare.

 

 SCHIMBĂRI / ANULĂRI  COMANDĂ

Dacă doriți să faceti orice modificare/ anulare la comanda dumneavoastră vă rugăm să ne trimiteti un e-mail la office@florariecugust.ro. Vă rugăm să rețineți că orice modificare a comenzii dumneavoastră (cum ar fi adresa de livrare, mesajul ) sau anulare comandă, trebuie să fie făcută cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de data de livrare solicitată pentru a ne asigura că avem timp să modificam / anulăm comanda înainte de expediere. Noi nu putem garanta că vom fi în măsură să acceptam modificările aduse la comanda dumneavoastră si după acea dată, dar vom face tot posibilul.

URMATOAREA PAGINA