Romana English

Politica de confidentialitate

Protecția datelor

Politica noastră este de a respecta intimitatea tuturor clienților. Nu vom monitoriza, edita sau dezvălui informații personale despre dumneavoastră, fără permisiunea dvs. în  prealabil, exceptie facand doar cazul in care suntem  obligați să facem acest lucru în conformitate cu cerințele legale sau pentru a ne supune procesului legal.

Vom folosi datele cu caracter personal primite de la dumneavoastră doar  în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre conform Termeni și Condiții. LINK

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, clienții beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale.

Vă informăm că aveți dreptul de a vă opune, fără nicio justificare, la prelucrarea datelor  personale în scopuri de marketing direct.

Dorim să trimitem e-mailuri, newslettere doar celor care sunt interesați să primească informațiile noastre. Toate newletterele noastre conțin opțiunea de dezabonare, putând astfel să ieșiți din baza noastre de date, oricând.

Toate imaginile și informațiile acestui site îi aparțin în totalitate firmei noastre. Încălcarea neautorizată a drepturilor de autor ar putea fi rezultatul acțiunii în justiție luate împotriva părții ofensatoare.