Romana English

Livrare

Livrarea poate fi efectuată în aceeași zi dacă plata a fost efectuată până în ora 13.

Pentru livrările care urmează a fi efectuate în week-end sunteți rugați să ne contactați din timp pentru a vă confirma disponibilitea noastră la orele menționate de dumneavoastră.

Orice livrare efectuată în afara orelor de program, în zilele de sărbătoare sau în week-end, se taxează suplimentar cu 10 RON.

Detaliile furnizate de dumneavoastră în legatură cu livrarea (adresă, persoană de contact, datele de contact) trebuie să fie corecte, în caz contrar, pot duce la întârzieri în livrare. În acest sens, avem rugămintea ca,  înainte de plasarea comenzii, să vă asigurați că ați inclus numele complet, detalii legate de adresă, număr de telefon al destinatarului , adresa de e-mail, astfel încat să putem contacta persoana în cauză, dacă va fi cazul.

În cazul Condițiilor speciale de livrare (se aplică anumitor locații în care o terță parte este implicată, cum ar fi hoteluri, spitale și birouri) semnătura persoanei autorizate să primească produsul cumpărat de la Florărie cu gust  este obligatorie, semnarea  ordinului de primire fiind dovada  primirii produsului.

Toate produsele sunt în funcție de disponibilitate. În cazul  în care întâmpinăm dificultăți de aprovizionare, ne rezervăm dreptul de a înlocui un produs de aceeaşi valoare și calitate, după ce,  in prealabil  veți fi notificat/ cerut părerea.

În cazul în care,  la adresa furnizată de dumneavoastră, destinatarul nu este disponibil, atunci când curierul încearcă să livreze florile, o carte de vizită va fi lasată  pentru reprogramarea livrării.