Romana English

Cum platesc

Plata comenzii dumneavoastră poate fi efectuată în 2 moduri:
- Plata securizată via - serviciul online MobilPay
- Transfer bancar
 

1. Plata securizată:

Plata este facută la sfârșitul comenzii pe o pagină securizată. Protecția și securitatea sunt garantate de catre MobilPay.

PLATA PRIN SMS :

Plata este procesată în condiții de maximă securitate de către MobilPay.  Florărie cu gust nu solicită și nu utilizează nicio informație despre cardurile online.

Pentru a folosi această metodă de plată, singura condiție este să ai un număr activ de mobil. Chiar și posesorii de cartele PrePaid pot folosi serviciul, cu condiția să dețină suficient credit pentru a acoperi contravaloarea produselor sau serviciilor dorite.

1. Alegeți produsul sau serviciul dorit de pe website-ul www. florariecugust.ro.
2. Alegeți ca metodă de plată “Plata prin SMS”.
3. Introduceți numărul de telefon de pe care urmează să se efectueze plata. Dupa verificare, MobilPay va genera un cod unic de identificare a tranzacției ce va trebui trimis prin SMS către numărul scurt cu valoare adaugată specificat. Veţi primi un cod de validare a tranzacției.
4. Introduceți codul de validare în pagina de plată și veți beneficia de produsele alese de pe pagina www. florariecugust.ro

PLATA PRIN CARD

1. Alegeţi  produsul sau serviciul dorit de pe website-ul Florărie cu gust.
2. Alegeţi ca metodă de plată “Plata prin CARD”.
3. Din pagina de comandă a website-ului veți fi  redirecționat către pagina securizată de plată MobilPay. Veți  introduce datele de card și în scurt timp, MobilPay vă va trimite raspunsul băncii (acceptarea sau refuzul ), după care veți reveni pe pagina www.florariecugust.ro

 

2.  Prin transfer bancar/ordin de plată sau numerar

în contul bancar IBAN RO44BRDE410SV84516974100 deschis la banca BRD  - sucursala Rahova pe numele S.C. TOSICILE ARISTOCRATE  SRL. Dupa depunere, pentru o comunicare eficientă și rapidă ne puteți trimite OP-ul sau chitanța la adresa de e-mail: office@florariecugust.ro.